Κερδίστε χρήματα παραδίδοντας φαγητό!

Κερδίστε επιπλέον εισόδημα. Ευέλικτες ώρες εργασίας.
Γίνε Bolt Food κούριερ σήμερα!
Συνεχίζοντας, συμφωνειτε με τους Όρους και Προϋποθέσεις και αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου.
Γιατί να γίνετε Bolt Food κούριερ;
Κερδίστε επιπλέον εισόδημα

Λάβετε παραγγελίες από όλη την πόλη. Δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις και θα σας στέλνουμε τα κέρδη σας κάθε εβδομάδα!

Ευέλικτες ώρες εργασίας
Εσείς αποφασίζετε πότε και πόσο συχνά θα παραδώσετε. Μία ώρα? Βραδιές και Σαββατοκύριακα; Ολόκληρη την εβδομάδα? Εσύ είσαι το αφεντικό!
Κάντο όπως σε βολεύει
Είτε θέλετε να κάψετε μερικές επιπλέον θερμίδες με ένα ποδήλατο είτε να παραδώσετε φαγητό στο αυτοκίνητό σας — εξαρτάται από εσάς!

Τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

• Μια έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία.

• Άδεια παραμονής ή άδεια εργασίας στην Εσθονία και πιστοποιητικό υγείας·

• Ένα smartphone (Android 9.0+ ή iOS 12+).

• Ένα όχημα για παράδοση. Σκούτερ, ποδήλατο, αυτοκίνητο — εξαρτάται από εσΠώς να ξεκινήσετε την παράδοση και να κερδίζετε
1
Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής
Κάντε κλικ στο "Εγγραφείτε τώρα" και συμπληρώστε τη φόρμα σε αυτήν τη σελίδα. Μόλις τελειώσετε, θα σας στείλουμε ένα εμαιλ με περισσότερες πληροφορίες.
2
Κανε το τεστ
Διαβάστε το υλικό που σας στέλνουμε και κάντε το τεστ. Εάν όλα πάνε καλά, θα προσκληθείτε σε συνάντηση.
3
Ξεκινήστε να κερδίζετε!
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία , θα λάβετε την τσάντα Bolt Food και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την παράδοση και να κερδίζετε!
FAQ

Πώς πληρώνομαι;

Ο κύκλος πληρωμών μας διαρκεί από τη Δευτέρα 00:00 έως την επόμενη Κυριακή στις 23:59. Εάν πρέπει να πληρωθείτε, θα σας στέλνουμε σε εβδομαδιαία βάση — δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα.

Θα δουλεύω με πρόγραμμα ή μπορώ να διαλέξω το ωράριο μου;
Είστε το αφεντικό του εαυτού σας – εσείς επιλέγετε πότε θα συνδεθείτε και πότε θα τελειώσετε τη μέρα σας. Παραδώστε όσο και όσο συχνά θέλετε, δεν υπάρχει ελάχιστος ή μέγιστος αριθμός παραγγελιών που μπορείτε ή πρέπει να παραδώσετε ανά εβδομάδα.

Υπάρχουν μπόνους για την αύξηση των κερδών μου;
Ναι, θα λάβετε περισσότερα χρήματα για την παράδοση φαγητού κατά τις ώρες αιχμής, τα Σαββατοκύριακα, τις αργές ώρες και τις ημέρες με κακές καιρικές συνθήκες. Υπάρχουν επίσης διαφορετικά μπόνους και εκπτώσεις για τους κουριερ Bolt Food για τα οποία θα μάθετε περισσότερα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας

Χρειάζομαι smartphone για παράδοση με το Bolt Food;

Ναί. Θα πρέπει να έχετε ένα smartphone που να εκτελεί τουλάχιστον Android 9.0 ή iOS 12. Εάν δεν έχετε smartphone, η ομάδα μας μπορεί να προτείνει ένα οικονομικό τηλέφωνο Android για να ξεκινήσετε.

Πρέπει να έχω δικό μου όχημα;
Ναί.